Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μια εκδήλωση ελπίδας για την αριστερά



 

Σε μια εποχή που οι άνθρωποι δεν συζητούν αλλά τρέχουν σε πανηγύρια, πίτες και υποψήφιους, χθες κάποιοι συζήτησαν.

Η εκδήλωση - συζήτηση που συνδιοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία "Ρήγας Φεραίος" και την εφημερίδα "ΕΠΟΧΗ" ήταν το διαφορετικό, αλλά και ταυτόχρονα, ποιοτικό στοιχείο σε αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Οι εισηγητές Παύλος Κλαυδιανός, Αλκης Ρήγος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Σπύρος Σούρλας, αλλά και οι παρεμβάσεις - τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, έδειξαν πως οι "εραστές" και θιασώτες της ριζοσπαστικής αριστεράς έχουν βαθειά πίστη και διάθεση να μην αφήσουν το εγχείρημα αυτό στην τύχη του.

 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως σταθερά περισσότερα από 850 άτομα άκουγαν τη ζωντανή αναμετάδοση από το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο.

Ζητούμε συγγνώμη από όλους όσοι δεν κατάφεραν να συνδεθούν και υποσχόμαστε στην επόμενη εκδήλωσή μας, σε δύο περίπου μήνες από σήμερα, με την πρώτη αριστερή κυβέρνηση να είναι πραγματικότητα, να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όσες και όσους ήρθαν χτες στο Θέατρο «Κνωσσός» και όσες και όσους έκαναν τον κόπο και άκουσαν διαδικτυακά την συζήτηση..

Ευχαριστούμε την εφημερίδα «Εποχή», που αγωνίζεται για την κομμουνιστική ανανέωση και τον σοσιαλισμό και συνδιοργάνωσε την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές μας Παύλο Κλαυδιανό, Αλκη Ρήγο και Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τις εξαιρετικά εύστοχες παρεμβάσεις τους.
Ευχαριστούμε θερμά και όσους από το κοινό του θεάτρου βοήθησαν με τις εξαιρετικές παρεμβάσεις τους, ειδικά εκείνες που έφεραν στο προσκήνιο όσα «τσούζουν».




Ήταν μια εκδήλωση με «άρωμα» κομμουνιστικής ανανέωσης, στην οποία εκφράστηκε η ελπίδα ώστε το ιστορικό «Πρώτη φορά Αριστερά» όχι μόνο να εκφραστεί μαζικά την Κυριακή, αλλά να αποτελέσει την αρχή για μια Αριστερή διακυβέρνηση με μεροληπτικά ταξική δημοκρατία υπέρ των δυνάμεων της εργασίας, με ισότητα, αλληλεγγύη και ανθρώπινα δικαιώματα..

H Κυριακή της 25ης του Γενάρη θα είναι μόνο η αρχή.

Venceremos!

ΥΓ
Όσα είπαμε παλιά ισχύουν'






*Ευχαριστούμε τον Ηλία Σωτηρόπουλο για τις φωτογραφίες του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου